Çfarë përfiton vërtet Elon Musk nga zotërimi i Twitter?

  • A.P /
  • 03 November 2022 - 19:16
Çfarë përfiton vërtet Elon Musk nga zotërimi i Twitter?

Audienca e tij është shumë më e vogël se Facebook ose Instagram (të dyja në pronësi të Metës), YouTube (i cili është pjesë e Google) ose TikTok (në pronësi të ByteDance të Kinës). Nuk është as aq i madh sa Snapchat për sa i përket përdoruesve të përditshëm.

Elon Musk e di këtë. Ai është një biznesmen i zgjuar që mund të lexojë një raport fitimi.

Drejtimi i biznesit në mënyrë efikase dhe përmirësimi i fluksit të parave do të jetë i rëndësishëm për ekzistencën e vazhdueshme të platformës, veçanërisht tani që Twitter ka një ngarkesë borxhi prej 13 miliardë dollarësh për shërbim . Por siç tha Mark Zuckerberg në 2012 për Facebook-un, fitimi i parave është një mjet për të arritur një qëllim, jo ​​qëllim në vetvete. Pasuria neto e Musk tejkalon 200 miliardë dollarë. Ai do të jetë mirë.

(Kosova Sot Online)