Ja sa para dërgoi diaspora për 9 muaj në Kosovë, ky vend dërgoi më së shumti para

  • E.K /
  • 14 November 2022 - 08:18
Ja sa para dërgoi diaspora për 9 muaj në Kosovë, ky vend dërgoi më së shumti para

BQK-ja ka bërë të ditur se në Kosovë deri në shtator janë dërguar rreth 916,2 milionë euro, transmeton "Kosova Sot Online".

Më së shumti para janë dërguar gjatë muajit gusht, ku ishin plotë 131.6 milionë euro remitanca.

Sipas raportit të BQK - së më së shumti para janë dërguar nga Gjermania që përbën 38 për qind, pastaj  Zvicra 17,9 për qind, më pas SHBA me 8.4 për qind, si dhe Austria me 5,4 për qind.

(Kosova Sot Online)