Në këtë gjendje, publikohet një fotografi e logopedit që u arrestua

  • A.P /
  • 27 November 2022 - 15:56
Në këtë gjendje, publikohet një fotografi e logopedit që u arrestua

Pasi dyshohet se abuzloi psiqikisht me një vajzë 5 vjeç, e diagnostifikuar me autizëm, logopedi Iljasa Fazliu u arrestua, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.


 Kjo ngjarje e përfshiu atë në një rrahje me familjarët e fëmijës.

Një fotografi e logopedit është publikuar dhe thuhet se është realizuar gjatë një seance mjekësore. Ai shihet teksa qëndron i mbështetur dhe me sy të mbyllur.

(Kosova Sot Online)