Këta janë emrat kandidatët për kryetarë të komunave në Veri

  • E.K /
  • 29 November 2022 - 08:43
Këta janë emrat kandidatët për kryetarë të komunave në Veri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të komunave Mitrovicë të Veriut, Leposaviq, Zubin Potok e Zveçan.

KQZ dje ka treguar emrat e kandidatëve për secilën komunë, përcjell "Kosova Sot Online".

Mitrovicë të Veriut: Taulant Kelmendi (PDK), Erden Atiq (VV), Betim Osmani (Iniciativa Qytetare Mitrovica), Aleksandar Arsenijoviq (Srpski Opstanak).

Leposaviq: Albulena Behluli-Hetemi (PDK), Lulzim Hetemi (VV), Aleksandar Jabllanoviq (Partija Kosovskih Srba).

Zubin Potok: Izmir Zeqiri (PDK), Flatron Hasani (VV),

Zveçan: Ilir Peci (PDK), Fetah Peci (VV), Sladjana Pantoviq (e pavarur).

(Kosova Sot Online)