Emrat e deputetëve që votuan kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

  • A.P /
  • 12 January 2023 - 18:29
Emrat e deputetëve që votuan kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Komiteti i Parlamentit Evropian për Liritë Civile, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme ka votuar sot pro liberalizimit të vizave për Kosovën, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

48 vota pro, 7 kundër dhe tri abstenime ishte votimi për liberalizimin e vizave për Kosovën

Por cilat ishin votat kundër?


 Komisioni ka dërguar emrat:

Jorge Buxadé Villalb, anëtar spanjoll i Parlamentit Evropian. Gunnar Beck, anëtar gjerman i Parlamentit Evropian nga AfD (Alterniva për Gjermaninë).

 


 
Tom Vandendriessche, anëtar belg i Parlamentit Evropian i Vlaams Belang.


Milan Uhrík, anëtar sllovak i Parlamentit Everopian nga Partia Popullore “Nase Slovakia”.

 


 
Isabel Benjumea Benjumea, anëtare spanjolle e Parlamentit Evropian nga Partia Popullore Spanjolle (PP).


Maite Pagazaurtundúa, anëtare spanjolle e Parlamentit nga Unioni Progresist i Spanjës.


Ndërkaq abstenimet: Lucia Ďuriš Nicholsonov, anëtare sllovake e Parlamentit Evropian, e pavarur.


Javier Moreno Sánchez, anëtar spanjoll i Parlamentit Evropian, Aleanca Progresiste e Socialistëve dhe Demokratëve të Spanjës.


Domènec Ruiz Deves, anëtar spanjoll i Parlamentit Evropian, Partia Socialiste e Punëtorëve në Spanjë.

(Kosova Sot Online)