Në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

  • A.P /
  • 16 February 2023 - 17:40
Në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka treguar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në një komunikatë për media, KEDS ka treguar për zonat dhe orarin e ndërprerjeve, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani  (kodi: 80080009) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator). Rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i transformatorëve, konzollave dhe izolatorëve të vjetër, montimi i transformatorëve, konzollave dhe izolatorëve të rinj, si dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 12:00 deri 16:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimit te një pjese të Largpëçuesit të ri.

18.02.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Naim Qorri “Merkur”, EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti, Burim Godeni, Scan Color-Jysk, Agjencia e Ushqimit dhe Veterenarisë, Avni Berani, Arbotec, N.T.P Lumi,Sh.P.K Kofra, Sh.P.K Doro-Fix,Sh.P.K Vatani, Ruzhdi Thaqi dhe YLLI MINERAL SH.P.K – Edmond Shala.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

18.02.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lipjan (një pjese), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

19.02.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi transformatorëve si dhe energjizimi i rrjetit të ri  në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakove.

19.02.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2  (kodi: 30034003) prej ores 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Punime sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

20.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) kV  Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165 ) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Dëshmorët e Gollakut- një pjesë dhe rr. Fitorja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja  10 kV J25  Karadaku Vreshtat (kodi: 11000008) nga ora 10:00 deri 10:20 dhe prej 16:40 deri në ora 17:00

Vendet: Vreshtat, Kolovica, Tauk Bashçe, një pjesë e rr Xhavit Ahmeti, një pjesë e rr. Karadaku, një pjesë e rr. Beqir Musliu, një pjesë e rr. Mehmet Beci, një pjesë e rr. Ali Pashe Gucia, një pjesë e rr Haxhi Zeka.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2

Nga Dalja 10 kV J25 Karadaku- Vreshtat  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Çamëria 2 (kodi: 11000008033)  nga ora 10:00 deri ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Haxhi Zeka, një pjesë e rr. Mehmet Beci, një pjesë e rr. Ali Pashë Gucia, një pjesë e rr. Shantor Petefi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i kthinave dhe transformatorit.

20.02.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006)  nga ora  08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV stabiliment Turiqevc Qendra nga ora 08:30 deri 17:00, këto trafostacione:

1.NS 10/0.4kV  Kopiliq-Kulla         kodi: 74000006019

2.NS 10/0.4kV Turqevcë-2 (Lutani)           kodi: 74000006052

3.NS 10/0.4kV Kopiliq i Ulët Pompat e ujit             kodi: 74000006059

4.NS 10/0.4kV Kopiliq-Kulla (Ymeri)          kodi: 74000006022

5.NS 10/0.4kV Kopiliq-Kortullt    kodi: 74000006023

6.NS 10/0.4kV Kopiliq-Serat         kodi: 74000006024

7.NS 10/0.4kV Açarevë e Vjetër – 1          kodi: 74000006029

8.NS 10/0.4kV Resnik     kodi: 74000006048

9.NS 10/0.4kV Açarevë-Haxha    kodi: 74000006060

10.NS 10/0.4kV Açarevë e Vjeter              kodi: 74000006025

11.NS 10/0.4kV Açarevë-Veseli  kodi: 74000006026

12.NS 10/0.4kV Açarevë e Re      kodi: 74000006027

13.NS 10/0.4kV Açarevë-Oruqi   kodi: 74000006028

14.NS 10/0.4kV Açarevë Syla       kodi: 74000006030

15.NS 10/0.4kV Kopiliq-shkolla   kodi: 74000006049

16.NS 10/0.4kV Turqevcë-Sallahori           kodi: 74000006058

17.NS 10/0.4kV Kopiliq e Re         kodi: 74000006020

18.NS 10/0.4kV Kopiliq- Rexhët kodi: 74000006021

Vendet: Turqevc, Kopiliq, Aqarevë dhe Resnik.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçuesit të ri, fiksimi dhe lidhja e urave me qëllim energjizimin e linjës që furnizon TS-në me kod: 74000001023 në kuadër të projektit Kopiliq Kurtullt.

20.02.2022

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  Stabiliment tek Prishtian Mall prej orës  08:30 deri në ora 17:00

Pa tension mbesin këto NS 10/0.4[kV]:

NS 10/0.4kV       Xella      41000025182

NS 10/0.4kV       Dimi Bau              41000025305

NS 10/0.4kV       RLA SH.P.K.  Rizah Llapashtica    41000025351

NS 10/0.4kV       ASGETO SH.P.K.  Gegë Astrit Kryeziu      41000025355

NS 10/0.4kV       TS Ilir Ponosheci              41000025361

NS 10/0.4kV       SELA IMPEX” SH.P.K.  Bekim Musliu       41000025414

NS 10/0.4kV       DEPO 2  Arben Ramadan Ibrahimi            41000025498

NS 10/0.4kV       Lulzim Aliu (Blinda)        41000025170

NS 10/0.4kV       TS.Regjep Hajdari            41000025178

NS 10/0.4kV       ‘ DELFINI ” – Avni Krasniqi            41000025208

NS 10/0.4kV       TS-Eurofood -Prizeren comerc   41000025223

NS 10/0.4kV       TS-Villa Margarita-Naser Mustafa            41000025263

NS 10/0.4kV       TS-LLC Copron   41000025268

NS 10/0.4kV       TS NPT Gjini -Medical Group      41000025292

NS 10/0.4kV       NT “RIMIDA”  Rrustem Kadri Hasani       41000025308

NS 10/0.4kV       AUTOSERVIS      41000025459

NS 10/0.4kV       SALLË DASMASH  Nuhi Kadri Sopi            41000025462

NS 10/0.4kV       DEPO  Urim Naser Neziri              41000025481

Vendet: Xella,Dimi Bau, Rla SH.P.K.  Rizah Llapashtica, Asgeto SH.P.K.  Gegë Astrit Kryeziu, TS Ilir Ponosheci, Sela Impex” SH.P.K.  Bekim Musliu, Depo 2  Arben Ramadan Ibrahimi, Lulzim Aliu (Blinda), TS-LLC Copron, TS NPT Gjini -Medical Group, NT “Rimida”  Rrustem Kadri Hasani.

Arsyeja: Projekt Investiv, Bartja e perçuesëve nga shtyllat e vjetra ne te rejat, të vendosura.

Po ashtu, nga Dalja 10 [kV] Konjuhi  Stabiliment tek Prishtian Mall prej orës  08:30 deri në ora 17:00

Pa tension mbesin këto NS 10/0.4[kV]:

NS 10/0.4kV       Pompat e ujit (Konjuh) 41000004064

NS 10/0.4kV       PUNTORI & B INXHINERING       41000004421

NS 10/0.4kV       N.T.SH. “DINO” SH.P.K 41000004440

NS 10/0.4kV       N.T.P. “PLUS”    41000004451

NS 10/0.4kV       NTP “HAJDINI COMERC”  Musaj Leku     41000004464

NS 10/0.4kV       DEPO  Shehide Selami Sefedini 41000004491

NS 10/0.4kV       TS INSTALL – ENG. SH.P.K.           41000004210

NS 10/0.4kV       UNIVERZUM      41000004422

NS 10/0.4kV       TS-Ilir Zejnullahu “Alban” Petrol              41000004004

NS 10/0.4kV       Konjuh I               41000004065

NS 10/0.4kV       Konjuh II              41000004066

NS 10/0.4kV       Konjuh (Bazeni-pompa) – Ratkocer          41000004068

NS 10/0.4kV       Ts- “SEMENARNA” SH.P.K.  Refki Zogaj 41000004320

NS 10/0.4kV       NTP “PUNTORI”  Fehmi Syla       41000004324

NS 10/0.4kV       Faton Nijazi Ibrahimi     41000004439

Vendet: Pompat e ujit (Konjuh), AS – 1 Grup SH.P.K., Puntori & B Inxhinering , N.T.SH. “Dino” SH.P.K, N.T.P. “Plus”, NTP “Hajdini Comerc”  Musaj Leku, Depo  Shehide Selami Sefedini, TS Install – Eng. SH.P.K., Unbiversum, TS Motel Leo, Konjuh (Bazeni-pompa) – Ratkocer, NTP. Burimi, Delta Produkt SHPK., Ts- “Semenarna” SH.P.K.  Refki Zogaj, NTP “Puntori”  Fehmi Syla, Faton Nijazi Ibrahimi.

Arsyeja: Projekt Investiv, Bartja e perçuesëve nga shtyllat e vjetra ne te rejat, të vendosura. 

(Kosova Sot Online)