NATO: Kosova dhe Serbia ta zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar

  • A.P /
  • 19 March 2023 - 17:27
NATO: Kosova dhe Serbia ta zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar

Marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë në orët e vona të së shtunës mbi aneksin e zbatimit të planit europian, e ka mirëpritur NATO, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu i ka inkurajuar Kosovën dhe Serbinë që ta zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar.

“Ne i nxisim të dyja që ta zbatojnë atë që është rënë dakord shpejt dhe plotësisht. Ne jemi të përkushtuar ndaj stabilitetit në Ballkanin Perëndimor përfshirë këtu edhe KFOR-in.”, ka shkruar ajo

(Kosova Sot Online).