Hovenier: SHBA e mbështetë tranzicionin gjithëpërfshirës të FSK-së

  • A.P /
  • 22 March 2023 - 19:56
Hovenier: SHBA e mbështetë tranzicionin gjithëpërfshirës të FSK-së

Jam  i kënaqur të mirëpresë për një vizitë në Kosovë ambasadoren Kate Marie Byrnes dhe Gjeneral Major Lasica nga Komanda Evropiane e ShBA-së, ka deklaruar ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Ai shprehet se ndjehet i kënaqur të mirëpresë për një vizitë në Kosovë ambasadoren Kate Marie Byrnes dhe Gjeneral Major Lasica nga Komanda Evropiane e ShBA-së.

“SHBA-ja e mbështetë plotësisht tranzicionin gjithëpërfshirës të FSK-së në një forcë mbrojtëse territoriale multi-etnike, profesionale, të ndërveprueshme nga NATO. Krenar për bashkëpunimin tonë të vazhdueshëm dhe të shkëlqyer”, shkroi Hovenier.


(Kosova Sot Online)