Re të zeza tymi ja ‘marrin’ frymën banorëve dhe mbulojnë autostradën

  • E.K /
  • 25 March 2023 - 15:53
Re të zeza tymi ja ‘marrin’ frymën banorëve dhe mbulojnë autostradën

Retë e zeza të tymit si pasojë e djegjes së gomave dhe mbetjeve plastike kanë mbuluar një pjesë të zonës në fshatin Fushë-Mamurras si dhe një pjesë të autostradës.

Këto shtëngulla të tymit po vështirësojnë lëvizjen e automjeteve.

Sipas banorëve të zonës kjo situatë është e përsëritur dhe dyshohet se gjatë natës persona ende të paidenfitikuar hedhin mbetje poshtë urës në lumin Droje.

(Kosova Sot Online)