Kurti - Abdixhikut: Unë po e menaxhoj qeverinë e Kosovës në ditët më të mira

  • A.P /
  • 29 March 2023 - 21:00
Kurti - Abdixhikut: Unë po e menaxhoj qeverinë e Kosovës në ditët më të mira

Një deklarate të kryetarit të LDK-së, Lumir Abdixhiku, i cili kishte thënë se “Kurti dhe Vali Corleones nuk i ka thënë askush kurrë puna e marë”, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i është përgjigjur, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Abdixhiku kishte thënë se arsyeja se pse nuk u ka thënë askush “puna e marë” është se nuk kanë punuar kurrë.

Kurti është përgjigjur duke thënë se qeverisje e tij ka sjellë “ditët më të mira të Kosovës”  

“Unë po e menaxhoj qeverinë e Kosovës në ditët më të mira, që janë si rezultat i pikërisht kësaj qeverisje. Në vitin 2020, 1.5 miliardë të hyra tatimore. Në vitin 2022 2.5 miliardë. Unë po flas me shifra. Kush dëshiron të krijojë atmosferë negative le ta bëjë. Unë po flas me shifra”, tha ai

“Deficiti tregtar ka rënë për 6 herë. Pra menaxhimi im prej qeverisë Hoti e ka sjell këtu“, shtoi ai.

“Puna e marë më kanë thënë shumë qytetarë tërë jetën”, përfundoi Kurti.


(Kosova Sot Online)