Ja sa euro ndan Qeveria si kompensim për deputetët e 2 Korrikut

  • E.K /
  • 12 April 2023 - 15:24
Ja sa euro ndan Qeveria si kompensim për deputetët e 2 Korrikut

Qeveria e Kosovës ka ndarë 287 mijë euro për kompensim financiar të njëhershëm për delegatët e legjislaturës të vitit 1990, përcjell “Kosova Sot Online”.

Qeveria njofton se këto mjete do të ndahen proporcionalisht për deputetët, të cilët kanë marrë pjesë në Mbledhjen e Kuvendit të Kosovës më datë 2 korrik 1990 dhe më 7 shtator 1990, si dhe kanë vazhduar të marrin pjesë në mbledhjet e Kuvendit deri më datën 24 maj 1992.

(Kosova Sot Online)