Për rreth komunës së Leposaviqit vendoset shiriti i sigurisë

  • A.P /
  • 26 May 2023 - 18:53
Për rreth komunës së Leposaviqit vendoset shiriti i sigurisë

Për rreth Komunës së Leposaviqit, Policia e Kosovës e ka vendosur shiritin e sigurisë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Gjatë tërë ditës ka pasur tensione në Veriun e Kosovës.

Kryetarët shqiptarë të zgjedhur në komunat veriore shkuan në zyrat e tyre.

Por kishte përpjekur nga serbët lokalë që të pengoheshin.


Për këtë ka pasur edhe përleshje në mes njësiteve policore dhe protestuesve.

(Kosova Sot Online)