Një ditë para 'Kurban Bajramit' profesori nga Drenica konvertohet në fenë katolike

  • A.P /
  • 27 June 2023 - 19:52
Një ditë para 'Kurban Bajramit' profesori nga Drenica konvertohet në fenë katolike

Një ditë para 'Kurban Bajramit' profesori nga Drenasi, Shpend Rrukiqi, është konvertuar në fenë katolike, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Njoftimi është bërë nga Kisha e Llapushnikut.

Sipas njoftimit, profesor Shpendi jeton në Suedi, por që me mendje, shpirt dhe zemër është me Dardaninë tonë të dashur.

(Kosova Sot Online)