Tri vjet burg për një person për sulm seksual ndaj të miturës

  • E.K /
  • 12 July 2023 - 16:40
Tri vjet burg për një person për sulm seksual ndaj të miturës

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka dënuar me burgim për tri vjet të akuzuarin M.H. për veprën penale sulm seksual, përcjell "Kosova Sot Online".

Në njoftim thuhet se viktima është e mitur.

“I akuzuari M.H është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tri (3) viteve, i cili dënim do të ekzekutohet pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi, në të cilin dënim do ti llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim, nga data 27.07.2022 e deri më datë 10.05.2023. Të akuzuarit M.H i ndërpritet masa e paraburgimit me aktvendim të veçantë”.

“E dëmtuara e mitur me përfaqësuesin ligjor, për realizimin e kërkesës pasurore – juridike udhëzohet në kontest civil. Kundër këtij aktgjykimi, palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës, përmes Gjykatës Themelore në Prishtinë”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online)