Tri edukatoret që dyshohet se ushtruan dhunë ndaj 3 vjeçarit në Fushë Kosovë intervistohen nga Policia

  • E.K /
  • 19 September 2023 - 11:38
 Tri edukatoret që dyshohet se ushtruan dhunë ndaj 3 vjeçarit në Fushë Kosovë intervistohen nga Policia

Drejtori i Arsimit në Fushë Kosovë, Fatlum Berisha është deklaruar pas rastit të dhunës ndaj një 3 vjeçari në çerdhen “Gëzimi ynë” në Fushë Kosovë, përcjell “Kosova Sot Online”.

Ai ka bërë të ditur se edukatoret që pretendohet të jenë të përfshira në rast po intervistohen nga policia aktualisht.

“Për një situatë e cila e ka publikuar përmes rrjeteve sociale që është bë publike dje nga një familjar sipas pretendimeve se një fëmijë është përdorë dhunë ndaj tij. Unë kam qenë me policinë e Kosovës këtu, bashkë me drejtoreshën, Inspektoratin e Arsimit dhe në vazhdim do të jemi në bashkëpunim të plotë me të gjitha organet të cilat mirën me këtë çështje.”, tha ai.

“Policia e Kosovës e ka bë ftesën në drejtim të edukatoreve të cilat pretendohet se janë të përfshira në rast dhe në këto momente janë në stacionin e policisë duke u intervistuar.”, tha ai.

(Kosova Sot Online)