Durmishi del me njoftim për mirëmbajtjen verore dhe dimërore të disa rrugëve edhe në veri

  • A.P /
  • 03 October 2023 - 18:52
Durmishi del me njoftim për mirëmbajtjen verore dhe dimërore të disa rrugëve edhe në veri

Për arritjen e një memorandumi mirëkuptimi me kryetarin e Komunës së Leposaviqit, Lulzim Hetemi, për mirëmbajtjen verore dhe dimërore të disa rrugëve, ka njoftuar zv.ministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Durmishi ka paralajmëruar se do të vazhdohet edhe më tutje me mirëmbajtjen verore e dimërore të rrugëve nacionale e regjionale, “njëherit edhe shumë rrugëve tjera lokale në veri të Kosovës”.

(Kosova Sot Online)