Rozeta Hajdari ka nënshkruar udhëzimin administrativ për kriteret teknike për import

  • A.P /
  • 20 November 2023 - 20:00
Rozeta Hajdari ka nënshkruar udhëzimin administrativ për kriteret teknike për import

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka nënshkruar udhëzimin  administrativ për kriteret teknike për import, deponim, shitje me shumicë dhe pakicë të karburanteve të ripërtritshme të naftës dhe pastrimit të rezervuarëve, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

“Përmes këtij udhëzimi administrativ përcaktohen kriteret teknike-teknologjike për subjektet që merren me import, deponim, shitje me shumicë, ose me pakicë të karburanteve të naftës dhe atyre të ripërtëritshme dhe import të lëndës së parë për prodhimin dhe përpunimin e produkteve të naftës si dhe pastrimin e rezervuarve”, ka shkruar Hajdari.

Ajo ka bërë të ditur se ky udhëzim administrativ hynë në fuqi 7 ditë pas publikimit në gazetën zyrtare.


(Kosova Sot Online)