Batalioni Italian nga Forca Rezervë Operacionale e NATO-s vendoset në Kosovë

  • A.P /
  • 05 December 2023 - 19:50
Batalioni Italian nga Forca Rezervë Operacionale e NATO-s  vendoset në Kosovë

Zyrtarisht sot është vendosur në Kosovë, batalioni Italian nga Forca Rezervë Operacionale e NATO-s, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Ky angazhim vie si pjesë e misionit paqeruajtës të udhëhequr nga NATO KFOR

“Më 5 dhjetor 2023, batalioni italian nga Forca Rezervë Operacionale e NATO-s është vendosur në Kosovë, si pjesë e misionit paqeruajtës të udhëhequr nga NATO KFOR. KFOR-i vazhdon të përmbushë mandatin e tij të OKB-së për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjitha komunitetet në Kosovë”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online)