Sërish grafite në veri të Mitrovicës

  • E.K /
  • 12 February 2024 - 13:55
Sërish grafite në veri të Mitrovicës

Në veri të Mitorvicës edhe sot janë parë grafite në mure, ku serbët kanë zgjedhur edhe një mënyrë tjetër të protestës kundër vendimit të BQK-së, i cili ndalon përdorimin e dinarit në Kosovë, përcjell “Kosova Sot Online”.

“‘Nëse Zoti është me ne, kush është kundër nesh?’, dhe ‘S’ka dorëzim, Mitrovica e Kosovës mbetet’”, janë dy grafite që janë shkruar në mure.

(Kosova Sot Online)