Haki Abazi tallet në ditën e Mësuesit: Ora mësimit në Kuvend po fillon me 45 minuta vonesë

  • S.A /
  • 07 March 2024 - 12:18
Haki Abazi tallet në ditën e Mësuesit: Ora mësimit në Kuvend po fillon me 45 minuta vonesë

Deputeti i Pavarur i Kuvendit të Kosovës, Haki Abazi është tallur në ditën e Mësuesit, transmeton "Kosova Sot Online ".

Shpeshherë deputetët e Kuvendit të Kosovës janë kritikuar për vonesa në seanca. Pas këtyre kritikave Abazi ka thënë se “Ora mësimit në Kuvend po fillon (ndoshta) me 45 minuta vonesë”.

Rikujtojmë se në rend dite sot është votimi i ndryshimit të Ligjit për Këshillin Prokurorial; i Projektligjit për Komisionin e Pavarur të Medieve; i Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe IVF; ratifikimi i disa marrëveshjeve ndërkombëtare etj.

(Kosova Sot Online )