Votimi për largimin e kryetarëve në veri, KQZ mblidhet sot – ky është rendi i ditës

  • S.A /
  • 20 April 2024 - 09:00
Votimi për largimin e kryetarëve në veri, KQZ mblidhet sot – ky është rendi i ditës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhje, me fillim nga ora 14:00, transmeton "Kosova Sot Online ".

Në rend dite janë aktivitetet e Sekretariatit të KQZ’së, siç është njoftimi lidhur me organizimin e procesit të votimit për apo kundër largimit të kryetarëve të komunave në Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahet nesër.

Rendi i plotë i ditës:

1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr.24/2024

3. Aktivitetet e SKQZ

– Njoftim lidhur me organizimin e procesit të votimit për apo kundër largimit

të kryetarëve të komunave në Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë

e Veriut, që do të mbahet më 21.04.2024.

4. Shqyrtimi dhe miratimi i Procedurave të QNR-së

5. Të ndryshme

(Kosova Sot Online )