Jorn Rohde ka shkuar sot në Zubin Potok

  • A.P /
  • 21 April 2024 - 14:45
Jorn Rohde ka shkuar sot në Zubin Potok

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka shkuar në Zubin Potok për të përcjellur votimin që po zhvillohet atje dhe tri komunat tjera në Veri, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Rohde nuk është prononcuar për media.

(Kosova Sot Online)