Rohde: Sundimi i ligjit është themeli i integrimit në BE

  • A.P /
  • 19 June 2024 - 20:31
Rohde: Sundimi i ligjit është themeli i integrimit në BE

Ambasador i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka deklaruar se sundimi i ligjit është themeli i integrimit në BE, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

“Sektori i drejtësisë nuk është pa sfida kjo kërkon punë, ne duhet të punojmë se bashku me ndërtimin e institucioneve, pavarësia efikasiteti i drejtësisë, është thelbësor, Kosova dëshiron të jetë pjesë e BE-së, dhe themeli i kësaj është sundimi i ligjit. Si ambasador i Gjermanisë në Kosovë, më lejoni të nënvizojë se ne vazhdojmë të përkrahim Kosovën”, theksoi ai.

(Kosova Sot Online)