Golat më të këqij, më komikë dhe më të pazakontë të sezonit 2021/22

  • S.A /
  • 01 June 2022 - 09:38
Golat më të këqij, më komikë dhe më të pazakontë të sezonit 2021/22

Futbolli njihet si një sport i bukur. Është gjithmonë e bukur ta shohësh magjinë që e shfaqin lojtarët, të cilët e kanë talentin me të lindur, derisa i kalojnë mbrojtësit dhe i mposhtin më pas edhe portierët. Por, ndonjëherë shfaqet edhe ana tjetër e këtij sporti dhe nuk është gjithçka e bardhë në këtë sport të popullarizuar.

Edhe në sezonin 2021/22, si në çdo tjetër, u panë shumë gola të këqinj dhe të pazakontë, ku dikë e ndihmoi fati e dikujt tjetër i mungoi ai.

Përmes një videoje 8 minutëshe mund të bindeni me ato që i thamë më lartë.

Natyrisht, prej këtyre golave komikë s’do t’ju mungojë as buzëqeshja në fytyrat tuaja.

Për më tepër, videoja në vazhdim.

(Kosova Sot Online )