Eleni Foureira do të përfaqësojë Qipron në Eurovision për herë të dytë?

  • G.G /
  • 21 shtator 2020 - 10:05
Eleni Foureira do të përfaqësojë Qipron në Eurovision për herë të dytë?

Transmetuesi publik qipriot, RIK, ka propozuar zyrtarisht qeë Eleni Foureira teë prezantojeë Qipron peër hereë teë dyteë neë Eurovision.

Faqja e Eurovision Albania bën me dije se kjo eështeë hera e pareë qeë RIK propozon zyrtarisht njeë artist peër Eurovision 2021 dhe beëhet e ditur publikisht.

Meësohet se nga ana e Eleni Foureiras nuk ka ende njeë peërgjigje por bisedimet vijojneë me shteëpineë diskografike qeë menaxhon keëngeëtaren.

Kompania “Panik” ka si qeëllim teë propozojeë veteëm artisteë me origjineë qipriote, pasi nuk ka ndonjeë emeër teë reëndeësisheëm qeë eështeë i interesuar teë marreë pjeseë neë Eurovision-in e ardhsheëm.

Ndërkohë, të gjithë fansat e këngëtares po presin me plot kureshtje që ajo ta ndezi sërish skenën si me këngën “Fuego”.

(Kosova Sot Online)