Kështu dukej para ndërhyrjeve Dhurata Dora

  • G.G /
  • 12 July 2022 - 11:14
Kështu dukej para ndërhyrjeve Dhurata Dora

Sot, Dhurata Dora, është njëra nga artistet më të dashura.

Ajo po vazhdon të jetë shumë e angazhuar nëpër mbrëmje dhe koncerte të ndryshme.

Përveç sukseseve të saj në fushë e muzikës, Dhurata gjithmonë është komentuar për pamjen e saj të jashtme.

Sot, ajo është një super femër, por të njëjtën gjë nuk mund të themi për vite më parë ku ajo dukej tjetër person.

Shikoni si dukej pa ndërhyrje Dhurata Dora.

(Kosova Sot Online)