Kërkohet ndihmë finaciare për shërimin e dy vjeçarit Dorian Luka

  • E.K /
  • 21 gusht 2020 - 15:05
 Kërkohet ndihmë finaciare për shërimin e dy vjeçarit Dorian Luka

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Dorian Luka, 2 vjeçar nga qyteti i Durrësit, i cili nuk mund të flasë dhe nuk mund të ec.

Dorjani është diagnostifikuar me Encefalopathi epileptogjene të thellë, Sindroma West dhe paraliza cerebrale spastike, shkruan "Kosova Sot Online".

Prindi i Dorianit, Arian Luka, në një video dhe fotografi të dërguar në adresën e "Kosova Sot Online", ka treguar se djali i tij nuk flet, nuk mund të ec dhe nuk mund të qëndroj ulur.

Të gjithë njerëzit që kanë mundësi financiare dhe që dëshirojnë ti ndihmojnë Dorianit, mjetet e tyre financiare mund t'i dërgojnë në numrin e llogaris bankare, ose në numrin e telefonit të cekur.

 +355676874599 ose ne llogarin bankare banka credins  IBAN AL75 2121 2471 0000 0000 0133 5133 KODI SWIFT CDISALTRXXX

Për më shumë, lexoni detajet në dokumentin që ka dërguar prindi i Dorianit në redaksinë e "Kosova Sot Online".

Bashkangjitur e gjeni edhe videonkur babai i Dorianit 2 vjeçar flet për gjendjen shëndetësore të fëmiut të tij.

(Kosova Sot Online)