Rastet e reja me COVID-19 vijnë nga këto komuna të Kosovës

  • E.K /
  • 14 shtator 2020 - 15:35
Rastet e reja me COVID-19 vijnë nga këto komuna të Kosovës

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar edhe 55 raste të reja me koronavirus.

Rastet pozitive janë nga: komuna Gjakovë 9 raste, komuna Prishtinë 8 raste, komuna Gjilan 6 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Viti 3 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Hani i Elezit 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Lipjan 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Podujevë 2 raste dhe me nga një rast komunat Drenas, Junik, Kamenicë dhe Skenderaj.

(Kosova Sot Online)