Një burrë me dy gra e shtatë fëmijë/ Iliazi, Anifeja dhe Manushaqja: Jetojmë të lumtur së bashku

  • G.G /
  • 21 shtator 2020 - 09:38
Një burrë me dy gra e shtatë fëmijë/ Iliazi, Anifeja dhe Manushaqja: Jetojmë të lumtur së bashku

Kjo është historia e pazakontë e Iliaz Laskaj nga Peshkopia, i cili në vitin 2001 Iliazi u martua me Anifën, por në vitin 2005 ai lidhi një kurorë të dytë me Manushaqen. Iliazi ka 7 fëmijë dhe pret që së shpejti të bëhet baba për herë të 8.

“Martesa ime e parë qe me Anifen, por nuk po bëheshim prindër kështu vendosëm që në familje të merrnin edhe Manushaqen. Sot të dyja janë nëna, Anifja na bëri për herë të parë prindër. “, thotë Iliazi.

(Kosova Sot Online)