Vaksinimi për gripin sezonal do të fillojë nga Shtëpia e të Moshuarve në Prishtinë

  • E.K /
  • 01 tetor 2020 - 10:54
Vaksinimi për gripin sezonal do të fillojë nga Shtëpia e të Moshuarve në Prishtinë

Vaksinimi kundër gripit sezonal dhe virozave të tjera do të fillojë nga Shtëpia e Pleqve në Prishtinë. Kështu ka bërë me dije Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

“Mosha e artë është po ashtu kategoria më e ndjeshme e shoqërisë tonë dhe imuniteti i tyre mund të ketë vështirësi për t’u përballur me ndonjë grip, vaksinimi kundër gripit sezonal do ta fillojmë këtu. Detyrimi për përkujdesje ndaj të moshuarve është edhe përgjegjësi morale”, ka shkruar Zemaj.

Të pranishëm ishin edhe Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale,  përfaqësues nga kjo Shtëpi e të moshuarve si dhe IKShPK-ja.

(Kosova Sot Online)