Koronavirusi sot në Shipëri, rekord infektimesh

  • E.K /
  • 14 tetor 2020 - 17:02
 Koronavirusi sot në Shipëri, rekord infektimesh

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj          203 persona

Të vdekur                              5 persona

Të shëruar                         87 persona

 Testime gjithsej                1351 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej      15955 persona

Të  shëruar                      9762   persona

Të infektuar  aktivë        5759   perona

Humbje  jete                        434   persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale    239 persona

Terapi intensive                                 15 persona

Në intubim                                           6 persona

(Kosova Sot Online)