Prishtina sërish prin në botë me ajër të ndotur, sot ia kalon edhe Kinës e Koresë

  • E.K /
  • 22 October 2020 - 12:28
Prishtina sërish prin në botë me ajër të ndotur, sot ia kalon edhe Kinës e Koresë

Prishtina viteve të fundit është radhitur në vendet e para sa i përket ndotjes së ajrit. Edhe sot në Prishtinë vlera e ndotjes është pashëndetshme dhe e rrezikshme për qytetarët.

Sot, sipas matësve të cilësisë së ajrit të vendosur në kryeqytet, ajri ka arritur koeficientin prej 183 PM dhe konsiderohet e pashëndetshme.

E me këtë renditje, Prishtina është radhitur në majë sa i përket ndotjes së ajrit. Duke e lënë pas kështu edhe Korenë e Kinën. 

(Kosova Sot Online)