Qeveria i ndan 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicën veriore

  • E.K /
  • 30 tetor 2020 - 09:56
Qeveria i ndan 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicën veriore

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e KQZ-së për transferimin e mjeteve nga kategoria shpenzime kapitale në kategorinë mallra dhe shërbime për zgjedhjet në Mitrovicën veriore.

Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami ka thënë se KQZ-ja ka kërkuar transferin e mjeteve në shumë prej 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicë.

“KQZ-ja ka kërkuar transfer të mjeteve ne shumë prej 138 mijë euro, për mbajtjen e zgjedhjeve në komunën e Mitrovicës”, ka thënë Bajrami.

(Kosova Sot Online)