Ish-ambasadori në SHBA: Biden kishte lidhje emocionale me shqiptarët, andaj pati përkrahje në Kosovë

  • E.K /
  • 04 nëntor 2020 - 22:13
 Ish-ambasadori në SHBA: Biden kishte lidhje emocionale me shqiptarët, andaj pati përkrahje në Kosovë

Ish-ambasadori i Kosovës në SHBA, Avni Spahiu, ka thënë se Joe Biden pati përkrahje më të madhe në Kosovë për shkak të lidhjes së tij me këtë vend.

“Trump ishte i paparashikueshëm, andaj nuk ishte i pranueshëm nga të gjithë” tha ai.

“Biden në anën tjetër ka një lidhje më të afërt me shqiptarët dhe Kosovën andaj kishte një lidhje përkrahje më të madhe nga shqiptarët”, tha ai.

(Kosova Sot Online)