Dështon sërish kalimi i projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

  • E.K /
  • 25 November 2020 - 13:22
Dështon sërish kalimi i projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Në Komisionin për Buxhet dhe Transfere ka dështuar votimi i projektligjit për ndarjet buxhetore për vitin 2021 dhe as projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

E shkaku i mosvotimit vjen pas mungesës së kuorumit

Ky projektligj pas thuajse 7 tentimeve ka kaluar në lexim të parë në Kuvendin e Kosovës.

Mirëpo problem për votimin e tij është hasur në komisione.

Tani kur pritet që të plotësohet me amendamentet e parashtruara nga partitë e thjerra ky projektligj po ballafaqohet me mungesë të kuorumit në komisione.

Kësisoj i njëjti po dështon të votohet.

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike është një ndër projektligjet jetike për qytetarët në kohë pandemie.

Pozita është ballafaquar me mungesë të numrave për ta votuar atë. 

(Kosova Sot Online)