Harta e një autoshkolle në Danimarkë, nga Prizreni në Novi Sad e bën Kosovë

  • E.K /
  • 23 December 2020 - 10:51
 Harta e një autoshkolle në Danimarkë, nga Prizreni në Novi Sad e bën Kosovë

Një autoshkollë në Danimarkë ka ndryshuar hartën në Ballkan duke e futur Serbinë brenda Kosovës.

Në këtë hartë shihen kufijtë nga Prizreni deri në Novisad me mbishkrimin e Kosovës.

Si duket kjo autoshkollë është hutuar nga lobimi i Serbisë kundër pavarësisë së Kosovës dhe në vend se t’i paraqes dy shtetet në hartë ka vendosur edhe Serbinë brenda Kosovës.

(Kosova Sot Online)