Vërshimet e bëjnë copë-copë edhe asfaltin në Fushë Kosovë

  • E.K /
  • 09 janar 2021 - 17:38
Vërshimet e bëjnë copë-copë edhe asfaltin në Fushë Kosovë

Dëmtime nga reshjet e shiut pësoi edhe Komuna e Fushë Kosovës, ku nga disa pamje që po qarkullojnë në rrjetet sociale shihet se si asfalti ka dalë tërësisht nga vendi i saj.

Në fotografitë e mëposhtme shihet se si asfalti është e shkëputur tërësisht.

Përveç kësaj komune, dëmtime pësoi edhe Komuna e Malishevës, shkaku i reshjeve të shumta të shiut dhe vërshimeve, rruga që lidhë fshatin Rud të Malishevës me fshatin Sferkë të Klinës, është dëmtuar rëndë dhe është tërësisht e pakalueshme.

(Kosova Sot Online)