Tahiri: Prishtinës i dhamë Ligjin, Kosovës po i japim Presidentin

  • A.P /
  • 18 janar 2021 - 19:51
Tahiri: Prishtinës i dhamë Ligjin, Kosovës po i japim Presidentin

Kandidati për deputet nga radhët e AAK’së, Besnik Tahiri, thotë se po i ofrojnë Kosovës listën për deputetë me profesionistët më të mirë në vend.

Tahiri komentet i bëri në takim me strukturat e kësaj partie në Prishtinë.

“Me Aleancën që ndrojmë dhe vazhdojmë për shtet me dinjitet dhe prosperitet”, tha ai.

Shkrimi i plotë i Tahirit në Facebook:

Takim me strukturat e Degeës seë Aleanceës neë Prishtineë, teë unifikuar dhe kurreë meë teë forteë me kandidatura peër deputeteë teë profileve teë larta, si neë nivel politik, ashtu edhe neë ateë profesional si dhe me aderimet e reja që na nderuan në këtë garë.

Kjo peërkrahje vjen si rezultat i puneës dhe mbeështetjes seë madhe teë Kryeministrit Haradinaj peër Prishtineën dhe vendimet e tij peër mbrojtjen e sovranitetit teë Kosoveës, e po ashtu puneës seë vazhdueshme teë Degeës seë AAK-seë neë Prishtineë. Me Aleanceën qeëndrojmeë dhe vazhdojmeë peër shtet me dinjitet dhe prosperitet!

Faleminderit Kryetar Brahim Mehmetaj për punën e palodhshme.

(Kosova Sot Online)