Kushdo që e shihni këtë person, njoftojeni menjëherë policinë

  • E.K /
  • 22 January 2021 - 14:25
Kushdo që e shihni këtë person, njoftojeni menjëherë policinë

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për arrestimin e Agran Murat Krasniqit nga Peja.

Ai po kërkohet nga policia për veprën penale “Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope apo analoge”.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftimin e policisë.

(Kosova Sot Online)