Për një ditë, Prokurori i Shtetit paraqet 5 kërkesa për paraburgim ndaj 7 personave

  • E.K /
  • 25 January 2021 - 11:23
Për një ditë, Prokurori i Shtetit paraqet 5 kërkesa për paraburgim ndaj 7 personave

Prokurori i Shtetit ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit janë paraqitur 5 kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 7 personave të dyshuar.

Sipas prokurorit, gjatë kësaj kohe janë ndaluar 2 persona të dyshuar.

Njoftimi i plotë:

Prokurori i Shtetit ju njofton se me urdhër të prokurorit të shtetit, janë ndaluar dy (2) persona

të dyshuar dhe janë paraqitur pesë (5) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj shtatë (7) personave të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për tre (3) persona të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka praqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy (2) personave të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Pejë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar një (1) person për 48 orë dhe ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër dy (2) personave.

(Kosova Sot Online)