Konkursi i Agjencisë për Barazi Gjinore – ankesa se afati për aplikim ishte i shkurtër

  • E.K /
  • 03 shkurt 2021 - 15:39
Konkursi i Agjencisë për Barazi Gjinore – ankesa se afati për aplikim ishte i shkurtër

Për konkursin e Agjencisë Kosovare për Barazi Gjinore, aplikuesit janë ankuar se afati ishte i shkurtër dhe se nuk kanë pasur kohë të mjaftueshme për nxjerrjen e dokumenteve të nevojshme.

Disa aplikues kanë raportuar se sistemi për të aplikuar është bllokuar, ndërsa kanë kërkuar që të shtyhet afati për aplikim.

Për këtë çështje ka shkruar në Facebook edhe ndërmarrësja Gresa Sefaj.

Postimi i saj i plotë:

Ndërkohë, zëdhënësja e Qeverisë së Kosovës, Antigona Baxhaku, tha se afati për konkurs përfundon sot në orën 16:00.

(Kosova Sot Online)