Kjo ndodhë në Shqipëri - Mund të ndodhë njëherë në 100 vite, qyteti bregdetar mbulohet nga bora

  • E.K /
  • 14 February 2021 - 10:09
 Kjo ndodhë në Shqipëri - Mund të ndodhë njëherë në 100 vite, qyteti bregdetar mbulohet nga bora

E gjithë Shqipëria është zbardhur sot nga dëbora. Edhe Vlora është mbuuar me të bardhë, gjë që mund të ndodhë njëherë në 100 vite!

Sasia më e madhe e reshjeve të borës ka rënë në zonën e Llogorasë, ndërkohë që është krijuar trafik në qarkullimin e mjeteve, për shkak se rruga është e bllokuar.

Mësohet se nuk ka pasur asnjë ndërhyrje për hapjen e rrugës, nga firma që paguhet për mirëmbajtjen e saj.

Ndërkohë në qytet sasi e reshjete të borës që ka rënë është më e vogël, por kjo nuk i ka penguar qytetarët që të dalin dhe të shijojnë fenomenin që ndodh rrallë në qytetin bregdetar.

(Kosova Sot Online)