Më shumë se 30 autobusë vinë nga Serbia për votime

  • E.K /
  • 14 shkurt 2021 - 12:22
Më shumë se 30 autobusë vinë nga Serbia për votime

Më shumë se 30 autobusë kanë ardhur nga Serbia për votime në Kosovë.

Më shumë se 30 autobusë nga Serbia që bartnin njerëz të cilët pritet të votojnë sot kanë ardhur në Kosovë

Raportohet se disa nga autobusët janë ndalë në Leposaviq dhe Zveçan ndërkaq dy të tjerë në komunën e Mitrovicës.

(Kosova Sot Online)