Në këto komuna të Kosovës do të ndalet rryma sot

  • E.K /
  • 02 March 2021 - 08:40
Në këto komuna të Kosovës do të ndalet rryma sot

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

02.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 61065002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajl Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar në TS Kulla Xhemajl Ibishi 1.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 13:00 dhe nga ora 13:30

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Izolimi i kabllos në TS Rahovec V.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:30 dhe nga ora 16:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV dhe zhvendosja e transformatorit 250kVA nga objekti (kullë) në trafoshtyllë.

03.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushniku te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 – 12:00 dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbofc.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati (një pjesë), rr. Enver Maloku (një pjesë), rr. Armend Daci( një pjesë), një pjesë e banesave të vjetra, rr. Afrim Zhitia (një pjesë), Kolegji Universitar Pjetër Budi

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000003201, 206, 204, 209, 208, 210, 277, 203) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Beteja e Koshares, rr.Fehmi Agani, rr. Nikë Prelaj dhe rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të TS EB INVEST sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli Kabllore (kodi: 40042001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të TS EB INVEST sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

(Kosova Sot Online)