Këto janë lokacionet në Prishtinë ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës

  • E.K /
  • 11 mars 2021 - 08:23
Këto janë lokacionet në Prishtinë ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS, ka njoftuar se sot do të realizohen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë në disa lokacione.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime do të ketë vetëm në rajonin e Prishtinës dhe në këto lokalitete:

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.19 Ilirida (kodi: 11000004052) prej orës    08:00 – 12:00

Vendet: lagj.Taslixhe,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë afër Sh.F.”Gjergj Fishta”

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.6 Ibrahim Banushi (kodi: 11000001003) prej orës    08:00 – 12:00

Vendet: Shtëpia e pleqve

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases afër Sh.F.”Gjergj Fishta”.

(Kosova Sot Online)