Armend Zemaj kritika Arben Vitisë: Ne e kemi heq ‘të zitë e ullirit’, por mbylljen se lejuam

  • E.K /
  • 07 prill 2021 - 09:48
 Armend Zemaj kritika Arben Vitisë: Ne e kemi heq ‘të zitë e ullirit’, por mbylljen se lejuam

Ish-ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se mbyllja totale nuk është zgjidhje dhe se pasojat janë të mëdha edhe në aspektin ekonomik dhe psiqik.

“Mbikqyrja rigoroze e masave, rritja e kapaciteteve të mbikqyrjes ka qenë politikë e jona. Ne jemi ballafaquar, unë komiteti për menaxhim, bordi këshilldhënës, e kemi heq ‘të zitë e ullirit’ por mbylljen nuk e kemi lejuar asnjëherë”, tha Zemaj.

Zemaj po ashtu theksoi se mbyllja nuk eshtë treguar me rezultate efektive, mund të ulë infeksionin, por pasojat janë të mëdha edhe në aspektin ekonomik dhe psiqik.

Ndryshe, sot kanë hyrë në fuqi masat e reja Anti Covid.

Masat e reja të marra nga Qeveria Kurti mund t’i lexoni në LINK.

(Kosova Sot Online)