Një person nga Ferizaji gjen portofolin me para e dokumente, ia kthen qytetarit serb të cilit i përkiste

  • E.K /
  • 17 prill 2021 - 16:37
 Një person nga Ferizaji gjen portofolin me para e dokumente, ia kthen qytetarit serb të cilit i përkiste

Sot rreth orës 13:40, një qytetar i Ferizajt në parkingun e një qendre tregtare në Ferizaj, ka gjetur një portofol me para dhe dokumente te humbura.

Portofoli i përkiste një qytetari të nacionalitetit serb nga Shtërpca.

Ai menjëherë ka njoftuar policinë dhe portofolin e gjetur e ka dorëzuar në stacionin policor të Ferizajt.

Pas procedurave të verifikimit të pronarit, në prani të policisë, pronarit i kthehen paratë ( 110 euro dhe 40 dinarë ) dhe dokumentet tjera ( letërnjoftimi i RKS-së , letërnjoftimi i SRB-së, patentë shoferi i SRB-së dhe dy kartela bankare).

“Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka falënderuar qytetarin për gjestin e tij human dhe shembullorë me rastin e dorëzimit të portofolit të gjetur , në stacionin e policisë”, thuhet në komunikatën e Policisë në Ferizaj.

(Kosova Sot Online)