Nuk e keni ditur? - Mësojeni se për çfarë shërben dollapi poshtë furrës?

  • E.K /
  • 23 April 2021 - 23:44
Nuk e keni ditur? - Mësojeni se për çfarë shërben dollapi poshtë furrës?

Shumica prej nesh në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet, tepsitë dhe mjete të tilla të cilat në shumicën e rasteve nuk kemi vend ku t’i vendosim dhe zgjedhim t’i lëmë aty.

Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben në të vërtetë ai dollap?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë”, pasi shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.

(Kosova Sot Online)