Gjykata Speciale vendos të respektojë privatësinë e Veselit, nuk tregon se kur kthehet në Hagë

  • G.G /
  • 03 maj 2021 - 13:16
Gjykata Speciale vendos të respektojë privatësinë e Veselit, nuk tregon se kur kthehet në Hagë

Gjykata Speciale nuk është lëshuar në detaje se sa do të qëndrojë Kadri Veseli në Kosovë, e këtë po e bëjnë për të respektuar privatësinë e tij.

Në një përgjigje me shkrim për express, Zëdhënësja e Dhomave të Specializuara, Angela Griep, tha se nuk mund të japin informacione shtesë lidhur me qëndrimin e ish kreut të PDK-së në Kosovë.

“Për arsye operacionale dhe për të respektuar privatësinë e Z. Veseli, ne nuk mund të japim ndonjë informacion shtesë mbi vizitën e kujdestarisë”, tha Griep.

Ndërsa mediat duke u thirrrur në burime të aftërta me familjarët e Veselit raportojnë se ai do të qëndrojë për tri ditë në Kosovë.

(Kosova Sot Online)