Duket si një rrugë në Kosovë e “harrnuar”, por është në tjetër vend

  • E.K /
  • 06 maj 2021 - 15:00
 Duket si një rrugë në Kosovë e “harrnuar”, por është në tjetër vend

Një ngjarje mjaft interesante vjen nga Kroacia.

Rruga shtetërore D2 në pjesën nga Vukovar në Ilok është rregulluar aq shumë herë sa është e vështirë të gjesh një copë asfalti origjinal.

Pra këto janë foto nga rruga shtetërore D2 në seksionin Vukovar – Ilok.

Edhe pse duket si një skenë nga një film rumun ose një fotomontazh, ky është me të vërtetë një realitet.

Është e pamundur të numrosh vrimat dhe copëzat e shtruara më vonë dhe është vërtet e vështirë të vlerësosh se ku është asfalti i vërtetë i shtruar më herët dhe ku janë pjesët e reja të shtruara tashmë së fundmi.

(Kosova Sot Online)